KVIKSØGNING OPRET PROFIL SEND TIL EN VEN OM ÆGTESKAB  DEL MED VENNER  
 
Velkommen til Zawaj.dk
Zawaj.dk er det første muslimske ægteskabsbureau i Norden. Formålet er at skabe et alternativ, som gør det muligt for muslimer at finde en kommende partner på islamisk vis. Nogle vil måske tænke at det er en unaturligt måde at finde sin partner, og finde det pinligt at de ikke har været i stand til at finde partneren på andre måder.

Den mest almindelige vej til en partner er for muslimer et ægteskabstilbud fra kendte og troværdige kilder, såsom familiemedlemmer, venner og bekendte. Det kan selvsagt være problematisk at finde en partner, hvis man ikke har et sådant netværk.

Hvilket man sjældent har som nykonverteret eller fx som flygtning. Det kan også være at man befinder sig i et netværk, der ensidigt er domineret af familie eller etniske tilhørsforhold, men at man faktisk har bredere forestillinger om ægtefællen.

Og derudover befinder vi os i et samfund, hvor vi lever og udvikler os stadig mere individuelt, hvilket gør kravene til ’den rigtige partner’ større og det kan være svært at finde den rette – selv hvis man har et aktivt socialt liv, der giver en et større socialt netværk.

Målet med zawaj.dk er at det bliver lige så almindeligt og naturligt at benytte som andre netværk. Og dermed også bliver et alternativ til det netværk man befinder sig i til hverdag. Vi kan forsikre at alle oplysninger til zawaj.dk vil blive behandlet og opbevaret fortroligt, hvorfor du kun kan føle dig tryg og i sikre hænder.

For at benytte sig af Zawaj skal man være medlem. Medlemskabet forudsætter at man er opsat på at følge de islamiske regler for derved, inshaAllah, at opnå et frugtbart resultat. Så brødre og søstre, frygt Allah, misbrug ikke dette forum, men lad det derfor være et seriøst forum med mulighed for at danne alliancer, der har til hensigt at forene to mennesker indenfor Allahs angivne rammer.

Hvis du som medlem alligevel bliver udsat for en uislamisk henvendelse fra et andet medlem, tilbyder vi at sætte ind overfor pågældende med øjeblikkelig opsigelse af medlemskabet. Det kræver blot at du ’indberetter’ pågældende til os. Ønsker du at vide mere om ægteskab i islam kan følgende hjemmesider anbefales:

 
 
Login
Glemt kodeord?
 
Opret din profil og kom igang med det samme!  
Find din match med Zawaj.dk  
Profiler på zawaj.dk
6933
Profiler online lige nu
0
Gæster online lige nu
1